DTP biztonsági ajtó vállalási feltételek, garancia

nyomtatĂĄs

 
 


Biztonsági ajtó vállalási határidő, fizetési ütemezés

A DTP biztonsági ajtó vállalási határidejeAz Ajtó-Betörésvédelem Kft. a fahatású sík burkolattal rendelt DTP biztonsági ajtót általános esetben a megrendeléstől számítottan 20-25 munkanap átfutással, további burkolatú DTP biztonsági ajtó esetében a megrendeléstől számított 25-40 munkanap átfutással teljesíti.

A vállalási határidő módosulhat, amennyiben az adott megbízás teljesítéséhez szükséges speciális anyagok vagy tartozékok nem állnak időben rendelkezésre, illetve az ajtó(k) telepítésének körülményei nem biztosítottak (pl. kültéri ajtóknál az időjárási viszonyok).
Erről a változásról a gyártó a megrendelőt haladéktalanul tájékoztatja.


A DTP biztonsági ajtó fizetési ütemezése

DTP biztonsági ajtó megrendelésére a felméréskor a helyszínen készpénzben, vagy átutalással fizetendő előleg átadásával, valamint az írásos megállapodás aláírásával van lehetőség. A biztonságiajtó telepítése előre egyeztetett időpontban, a fenti határidő szerint történik. A fennmaradó összeg a biztonságiajtó átadás-átvételekor a helyszínen készpénzben vagy átutalással kerül kiegyenlítésre.

 Biztonságiajtó előleg fizetése

Biztonsági ajtó készpénzes fizetése esetén

Biztonsági ajtó átutalásos fizetése
esetén

1 millió Ft bruttó értékhatárig

30% előleg

70% előleg

1 millió Ft bruttó értékhatár fölött

50% előleg

70% előleg


Vállalási díjaink Budapesten és a 0. kilométertől számított 30 km-es vonzáskörzetében minden esetben tartalmazzák a következőket:

  • Megrendelésfelvétel és gyártási méretvételezés
  • Biztonsági ajtó egyedi gyártástechnológiai tervezése
  • Gyártás
  • Szállítás
  • Régi ajtó bontása
  • Új biztonságiajtó telepítése
  • Igény szerint a régi ajtó elszállítása
  • Akár 10 év garancia

Az árlistában és weblapunk egyéb oldalain feltüntetett árak az áfa-t tartalmazzák.

Biztonsági ajtó - Garancia, kiszállási díj, telephelyi átvétel

DTP biztonsági ajtó - Garancia 


A DTP Biztonságiajtó telepítésekor a számlával vagy átvételi elismervénnyel egyidejűleg garanciakártya kerül átadásra. A garancia érvényesítésére minden esetben a garanciakártya és a megállapodás felmutatásával van lehetőség. A garanciakártya minden esetben tartalmazza, hogy a garancia milyen jellegű meghibásodásokra terjed ki.

A DTP biztonsági ajtó­ra a következő garanciális feltételek vonatkoznak:
10 év garancia a mechanikai védelemre, az átrozsdásodás ellen, az alaktartóságra, a hő- és hangszigetelő képességre
5 év garancia a zárra, a mozgóalkatrészekre
2 év általános garancia
1 év garancia az elektromos eszközökre (digitális kitekintő, ujjlenyomat- és kártyaolvasó, digitális másodzár)

A garanciális javításokra azok jellegétől függően a lehető legrövidebb időn belül, de legfeljebb a mindenkori vállalási határidőnek megfelelően kerül sor.

A korábbi ajtó bontásának, valamint a DTP biztonsági ajtó telepítésének következtében esetlegesen felmerülő  szakipari munkákat (vakolatjavítás, festés, tapétázás, hideg és meleg burkolás stb) az Ajtó-Betörésvédelem Kft. nem vállalja, mivel ez nem tartozik a nyílászárógyártó és -forgalmazó cégek, így cégünk profiljába sem. Természetesen kollégáink a kisebb faljavításokat (gipszelés) a telepítés alkalmával elvégzik. A további szakipari munkák elvégzésére cégünkön kívülálló szakembereket tudunk ajánlani, akik a telepítést követően tudják a munkát felmérni és rövid határidővel elvégezni.
DTP biztonsági ajtó - Kiszállási díj

Vállalási díjaink Budapesten és a 0. kilométertől számított 30 km-es körzetében a biztonsági ajtó felmérés, a gyártási méretvételezés, valamint a telepítés költségét is magába foglalják. Agglomeráción kívüli munkáknál árainkhoz a 0. km-től számított 30. km-től a 60. km-ig bruttó 190 Ft/km, míg a 60. km-től bruttó 150 Ft/km kiszállási díj járul az oda- és visszaútra egyaránt, mely a felmérésre és a szerelésre egyaránt vonatkozik.

DTP biztonsági ajtó - Telephelyi átvétel


Biztonsági ajtóink szerelési szolgáltatás nélkül, telephelyi átvétellel is megrendelhetők.
Telephelyi átvétel esetén a Megrendelő külön kérésére az üzemünkben munkatársaink légbuborékos csomagoló fóliával látják el az ajtót, valamint széleire karton papír borítást tesznek az esetleges szállítási sérülések elkerülése érdekében. A csomagolás kizárólag a szállítóeszközbe és a szállítóeszközből történő rakodáskor, illetve a telepítési helyszínre történő átmozgatáskor védi az ajtót, tehát a szállítóeszközben, a szállítás időtartamára vonatkozó megfelelő rögzítés minden esetben a Megrendelő vagy fuvarozó cég esetén – a szállító feladata.

Csomagolás díja: 10 000 Ft/ajtó


Merre tovább? - Biztonsági ajtó érdekességek

> Tovább a biztonságiajtó árlistájára
> Kérjen ajánlatot egyedi gyártású biztonsági ajtóra
> Látogasson el DTP páncél biztonsági ajtó Bemutatótermünkbe

^ lap tetejére