Ajtó­burkolatok

nyomtatĂĄsDTP biztonsági ajtó színre fújt kazettás borítással

A DTP biztonsági ajtó színre fújt kazettás borításának jellemzői

DTP biztonsági ajtó - Marásprofil-minták

A DTP biztonsági ajtó színre fújt kazettás ajtó­burkolata természetes alapanyagokból tömörített ajtó­borítás. Munkatársaink a DTP biztonsági ajtóhoz választott kazetta mintázatot számítógéppel vezérelt CNC esztergagéppel készítik el, biztosítva a pontosságot, az arányosságot és a precizitást. Üvegkazetta rendelése esetén az üvegkazetta széleinél az alkalmazott marásprofil fele látható.
A DTP biztonsági ajtóhoz 225-fajta kazettamintát választhat palettánkról, de - 12 700 Ft többletköltséggel - egyedi kívánságokat is teljesítünk. A kazetták marását 7-féle profillal készítjük.  A következő műveletekben szakembereink csiszolás után alapozzák a felületet, majd több réteg, RAL K7 színskálából választható fedőfestéket szórnak a DTP biztonsági ajtó­ ­borítására. Amennyiben a külső és/vagy belső borítás valamint a tok és ajtókeret azonos RAL-kódú felületkezeléssel lesz ellátva, a két anyag és a két technológia különbözősége miatt a hatás eltérő lehet. Az ajtó­borítást Loctite 937 típusú, gombaölő hatású, nagy szilárdságú MS polimer ragasztóval rögzítjük az ajtó­hoz.

A DTP biztonsági ajtó színre fújt kazettás kivitelben összesen
299 250-féle módozatban rendelhető tetszés szerint.

Ha az ajtó­n kívül és a lakás belső terében más és más felületek adottak, választható eltérő színre fújt kazettás megoldás is a DTP biztonsági ajtó­ megrendelésekor. Ezáltal lehetővé válik a mindkét oldalán a környezettel legjobban harmonizáló DTP biztonsági ajtó­ telepítése. Ezen lehetőségek kiaknázása nem jelent többletköltséget.

Nem ritka az sem, ha a telepítendő DTP biztonsági ajtó két oldala más-más borítással készül - például kívül színre fújt kazettás, belül fa hatású sík borítás - vagy szintén gyakori a kívül fa hatású kazettás, belül színre fújt kazettás burkolatok párosítása.

A színre fújt kazettás borítású DTP biztonsági ajtó­t beltéri és kültéri telepítés esetén egyaránt ajánljuk.

Lehetőség van fém díszcsík felragasztására is. Ezek matt króm és matt arany színben rendelhetők. A fém díszcsík az ajtó külső oldalára vagy kültéri ajtóra nem rendelhető. Színre fújt kazettás és fa hatású kazettás borítással rendelkező ajtó belső oldalára csak a 156, 181, 196, 201, 205, 224-es számú ajtóborítással rendelkező ajtólapra választható.

DTP biztonsági ajtó Bemutatótermünkben megtekinthetőek mintadarabjaink, melyek felölelik a teljes kínálatot mind a marásminta, mind a marásprofil, mind a színválaszték tekintetében.

A színre fújt kazettás ajtó­burkolat opcionálisan választható.

A DTP biztonsági ajtó­ burkolatának bruttó ára

  • Egyszárnyú típus esetén 46 000 Ft/oldal.
  • Kéts­zár­nyú típus esetén 73 500 Ft/oldal.

Letölthető dokumentumok a DTP biztonsági ajtó színre fújt kazettás borításához

Színre fújt kazettás DTP biztonsági ajtó borítások mintái
(formátum: pdf, terjedelem: 16 oldal, fájlméret: 992 kbyte)

Marásprofil-minták
(formátum: pdf, terjedelem: 2 oldal, fájlméret: 208 kbyte)

Képgaléria

Bejárati biztonsági ajtó - Színre fújt, biztonsági üvegkazettával      

Merre tovább? - DTP biztonsági ajtó érdekességek

> Nézze meg, hogyan készül a DTP biztonsági ajtó
> Tekintse meg a DTP biztonsági ajtó fa hatású kazettás burkolatát
> Látogasson el DTP biztonsági ajtó Bemutatótermünkbe

^ lap tetejére