Biztonsági jellemzők

nyomtatĂĄsMuszaki rajzok

A biztonsági ajtó gyártásának lépései

Az alábbiakban röviden összefoglaltuk, hogy milyen részekből áll a folyamat e mondatok elolvasásától az átadás-átvételig.
 

 1. Előzetes árkalkuláció a biztonsági ajtó megrendelése előtt

  Megrendelőink weboldalunkon juthatnak információhoz a biztonsági ajtóról. Telefonos vagy e-mailes érdeklődés esetén tájékoztatást nyújtunk a felmerülő kérdésekben, valamint igény szerint előzetes biztonsági ajtó árkalkulációt állítunk össze.

  A tájékozódás második lépéseként minden esetben javasoljuk budapesti biztonsági ajtó bemutatótermünk felkeresését, ahol munkatársaink konzultációval segítik döntésüket, miközben a kiállított mintadarabokat kipróbálhatják, valamint burkolatmintáinkat és az opcionálisan választható kiegészítőket megtekinthetik.


 2. A biztonsági ajtó megrendelése

  A biztonsági ajtó megrendelését munkatársunk a helyszínen, előre egyeztetett időpontban veszi fel, ekkor részletes írásos megállapodás készül és a 30% készpénzelőleg megfizetése is ekkor esedékes.

 3. A biztonsági ajtó gyártási méretvételezése, gyártása

  Biztonsági ajtó gyártás

  Nagyítás

  A biztonsági ajtó gyártási fázisairól részletesen Biztonsági ajtó/Gyártási technológiánk menüpontban olvashat.

 4. A biztonsági ajtó szállítása és telepítése

  Biztonsági ajtó telepítés

  Nagyítás

  A biztonsági ajtó beépítésére előzetes telefonegyeztetés után, a megbeszélt időpontban kerül sor. A telepítési részleg munkatársai a helyszínre szállítják a 90-130 kg tömegű biztonsági ajtót, majd a régi ajtó bontását követően telepítik a DTP biztonsági ajtó­t, és igény szerint elszállítják a cserélt ajtó­t. Ezzel egyidejűleg a garancialevél átadására és a fennmaradó vételár kiegyenlítésére kerül sor. E fázis a helyszínre érkezéstől számított 3-4 órán belül lezajlik.
  A korábbi ajtó bontásának, valamint a DTP biztonsági ajtó telepítésének következtében esetlegesen felmerülő  szakipari munkákat (vakolatjavítás, festés, tapétázás, hideg és meleg burkolás stb.) az Ajtó-Betörésvédelem Kft. nem vállalja, mivel ez nem tartozik a nyílászárógyártó és -forgalmazó cégek, így cégünk profiljába sem. E munkák elvégzésére cégünkön kívülálló szakembereket tudunk ajánlani, akik a telepítést követően tudják a munkát felmérni és rövid határidővel elvégezni.


Merre tovább? - Biztonsági ajtó érdekességek

> Tekintse meg a biztonsági ajtó gyártási technológiáját
> Látogasson el DTP biztonsági ajtó Bemutatótermünkbe 
> Kérjen ajánlatot egyedi gyártású biztonsági ajtóra
 

^ lap tetejére