Évente átlagosan 50 000 regisztrált betörés
DTP biztonsági ajtó mellett 0 betörés

CISA TREZORZÁR ÁTPROGRAMOZÁSA ÚJ KULCSKÉSZLETRE 1 PERC ALATT

Átprogramozható CISA trezorzárAz alábbi videóban megmutatjuk mit tud a CISA 57665 típusú átprogramozható trezorzára. 1 perc alatt megtaníthatjuk egy teljesen új kulcskészletre, ezzel kizárva a korábbi kulccsal érkezőket. Végtelenül praktikus, ha elhagytuk a kulcsot, ha ellopták, de akkor is jól jön, ha kiadjuk a lakást, vagy csak egyszerűen felújítást végzünk. Nézze meg, egy mozdulat az egész, de azt csak a jogos tulajdonos tudja elvégezni.

A zár programozásának menete:

1. Nyissa ki az ajtót jelenlegi kulcsával, majd az ajtó nyitott állapotában a kulccsal teljesen tekerje ki a zár rudazatát.

2. A rudazatok alatt található kör alakú mélyedésbe helyezze be a zárhoz kapott átprogramozó szerszámot. Csak egyféleképpen lehet beilleszteni a szerszámot, keresse meg a megfelelő állást.

3. Nyomja a zár irányába, befelé a az átprogramozó szerszámot, majd egy negyed fordulattal fordítsa el, míg kattanó hangot nem hal. A zár ezzel programozható állásba került.

4. Vegye ki az eddig használt kulcsot, tegye be helyére az újat és forgassa meg, míg a zár teljesen nyitott állapotba nem kerül.

5. Készen is van! Innentől kezdve csak az új kulccsal tudja működtetni a zárat, a korábbi kulcskészlettel már nem nyílik az ajtó.

Kérjen árajánlatot egyszerűen!

Ők már bennünket választottak