Évente átlagosan 50 000 regisztrált betörés
DTP biztonsági ajtó mellett 0 betörés

Az acél biztonsági ajtó CISA trezorzár rendszere

A acél biztonsági ajtó zárszerkezetének általános jellemzői, típusai

Cégünk ki­zár­ólag a zár­technikai piac egyik vezető gyártója, az olasz CISA® biztonsági zár­ait használja. Az acél biztonsági ajtó­ védelmét alapesetben az 57515 típusú 12 lamellás, dupla tollas központi trezor­zár-­rendszer biztosítja. Az 57665 típusú átprogramozható trezorzár választása esetén, ha zárcserére lenne szükség, elegendő a zár mechanikus átprogramozása egy új kulcskészletre, így ez a típus a megbízható védelem mellett gyors és költségkímélő megoldást kínál. Az átprogramozáshoz mindenképp szükség van az aktuális kulcskészlet egy kulcsára, mert csak nyitott ajtólapnál és kitekert rudazatoknál lehetséges a trezorzár „megtanítása” az új kulcskészletre.

Acél biztonsági ajtó CISA® 57515, 12 lamellás, dupla tollas trezor­zár ­rendszerrel

  • Horganyzott acél zár­ház
  • INOX előlap (ajtó­ba süllyeszthető kivitel)
  • 4 db 18 mm átmérőjű nikkel-acél zár­nyelv
  • Nikkel-acél kilincsnyelv
  • Alsó-felső rudazat mozgató kihajtás (összehúzás ellen védett)
  • tokozott acél biztonsági ajtó ­kulcs (opcionális)A DTP acél biztonsági ajtó alapára tartalmazza a CISA® 57515 típusú trezorzár rendszert.

Acél biztonsági ajtó CISA® 57665, 12 lamellás, dupla tollas trezorzár rendszerrel

Az 57515 típuson felüli szolgáltatása, hogy kulcselhagyás vagy -lopás esetén a zár mechanikusan átprogramozható egy új kulcskészletre zár­csere és az acél biztonsági ajtó ­szétszerelése nélkül (természetesen a régi kulcskészlet ki­zár­ásával egyidejűleg). Az ilyen zárral ellátott biztonsági ajtó ún. szervízkulccsal kerül telepítésre és a hozzá járó kulcskészletet a megrendelő egy lezárt dobozban veheti át, melynek kibontását követően szakembereink átprogramozzák a zárat, így biztosítva, hogy az adott készlet kulcsaiból ne kerülhessen illetéktelen kezekbe.

Az acél biztonsági ajtóhoz opcionálisan választható kiegészítő.

Tovább a CISA® 57665 trezorzár rendszer átprogramozását ismertető videóhoz.

Acél biztonsági ajtó – A CISA® 57665 trezorzár rendszer felára

  • bruttó 29 000 Ft/db

Acél biztonsági ajtó CISA® 57915.48 trezorzár rendszerrel

Kéttollas kulccsal működtethető 57915.48-as CISA® átprogramozható trezorzár két zárral ellátott. A zár alsó része teljes egészében megegyezik az 57665-ös átprogramozható trezorzárral. Felső része CISA® 0G300 típusú cilinderes zárbetétet tartalmaz.
Működtetése:
Az alsó zárat bezárjuk, a kulcsot kivesszük. A felső zár lezárását követően egy retesz csúszik az alsó zár nyílása elé, illetve egy 18 mm-es rudazat záródik még a tokba. Ezután az alsó zárhoz nem lehet hozzáférni. Az ilyen zárral ellátott biztonsági ajtó alsó zárja ún. szervízkulccsal kerül telepítésre és a hozzá járó kulcskészletet a megrendelő egy lezárt dobozban veheti át, melynek kibontását követően szakembereink átprogramozzák a zárat, így biztosítva, hogy az adott készlet kulcsaiból ne kerülhessen illetéktelen kezekbe.

Az acél biztonsági ajtóhoz opcionálisan választható kiegészítő.

Acél biztonsági ajtó – A CISA® 57915.48 trezorzár rendszer felára

  • bruttó 99 000 Ft/db

A fenti négy biztonsági trezor­zár mellett az acél biztonsági ajtóhoz CISA® kényelmi zár is rendelhető.

Bővebben az Acél biztonsági ajtó – Kényelmi ajtó­zár menüpontban olvashat.

Kérjen árajánlatot egyszerűen!

Ők már bennünket választottak