Évente átlagosan 50 000 regisztrált betörés
DTP biztonsági ajtó mellett 0 betörés

Kiegészítők - Biztonsági ajtó felülvilágító ablakkal

A biztonsági ajtó felülvilágító ablakának kialakítása, üvegtípusai

A felülvilágító ablak a biztonsági ajtó fölött helyezkedik el. Elsődlegesen a biztonsági ajtó mögötti terület világosabbá tételét szolgálja, de típustól függően szellőztetésre is használható.

Kialakítását tekintve alkalmazható fix üvegtáblás kivitel tömör B3 vagy thermopan üveggel kombinált B3, B2, illetve B1 biztonsági üveggel, rács nélkül, melyet 10×12 mm-es szinterezett alumínium üvegfogó kerettel látunk el, valamint thermopan üveges változat, előtte fix rácsszerkezettel. A rácsszerkezettel is védett, thermopan üveges típusnál fix üvegtáblás, kéts­zár­nyú nyíló, valamint bukó kivitel választható.

A rácsszerkezet 12×12 mm négyszög­acél­ból készül, alapesetben derékszögű mintás, fix kivitelben, a biztonsági ajtó tokjával megegyező festéssel. Rögzítése a tokhoz oldhatatlan hegesztett kötésekkel történik.

Sokan úgy hiszik, hogy elegendő, ha az ajtó biztonságos. Ez sajnos tévhit, hiszen nagyobb fáradtsággal jár ugyan a biztonsági ajtó fölött bejutni a lakásba, mégis sok esetben ezt a lehetőséget használják ki a betörők olyan ajtó­knál, ahol a megfelelő védettség a felülvilágító ablakra nem terjed ki.

A biztonsági ajtóhoz használt üvegtípusok

Az Ajtó-Betörésvédelem Kft. nagy hangsúlyt fektet a DTP biztonsági ajtó küllemére, ezért üvegkínálatát is ennek megfelelően alakította ki. A felülvilágító ablakkal rendelkező biztonsági ajtó a hagyományos víztiszta üveg mellett dekorüvegekkel is rendelhető.

Felülvilágító ablakot kizárólag a cégünknél rendelt biztonsági ajtók felszereltségeként kínálunk, alkatrész-forgalmazással az Ajtó-Betörésvédelem Kft. nem foglalkozik. 

> A biztonsági ajtóhoz rendelhető üvegtípusok fotógalériája

A biztonsági ajtó felülvilágító ablakainak bruttó ára

Biztonsági üveges fix kivitel: 190 000 Ft/m2.

Biztonsági ajtó üveg fix kivitel

Fix thermopan üveges típus, előtte ráccsal:
102 000 Ft/m2, de minimum 51 000 Ft/db.

Biztonsági ajtó üveg fix thermopan típus, előtte ráccsal

Nyíló ablak, thermopan üveggel, előtte ráccsal:
127 000 Ft/m2, de minimum 63 500 Ft/db.

Biztonsági ajtó üveg fix thermopan típus, előtte ráccsal, nyíló ablak

Bukó ablak, thermopan üveggel, előtte ráccsal:
127 000 Ft/m2, de minimum 63 500 Ft/db

Biztonsági ajtó üveg fix thermopan típus, előtte ráccsal, bukó ablak

Kérjen árajánlatot egyszerűen!

Ők már bennünket választottak