Évente átlagosan 50 000 regisztrált betörés
DTP biztonsági ajtó mellett 0 betörés

Kiegészítők - Biztonsági ajtó üvegkazettával

A biztonsági ajtóhoz rendelhető üvegkazetták jellemzői

Üvegkazetta a Dekor-Line burkolatú biztonsági ajtók kivételével minden burkolattípusnál alkalmazható. Biztonsági ajtóinkba Megrendelőink igényeinek megfelelő számban, méretben és elrendezésben B2 (P7B) típusú betörésgátló biztonsági üveget építünk be. Az üvegkazettás biztonsági ajtó­ a magyar szabványoknak és a MABISZ előírásainak is maradéktalanul megfelel.

Biztonsági ajtó – B2 biztonsági üveg

B2-es szigetelt biztonsági üvegünk többrétegű üvegszerkezet, melynek üveglapjai között nagy szakítószilárdságú rugalmas PVB-fólia (polivinil-butirál), az egyes rétegelt üveglapok között pedig 6 mm-es szigetelő gázréteg helyezkedik el.
Támadás esetén a közbenső PVB-fólia az üvegkazettát egyben tartja, így megakadályozva az áthatolást.
A MABISZ által végzett vizsgálat alapján 40 mm vastagságú, B2 típusú biztonsági üvegünk legalább 54, B2/a típusú biztonsági üvegünk legalább 50 fejszecsapást visel el, mire a támadó egy 40×40 mm-es nyílást képes az üveg felületén kialakítani.

Biztonsági ajtó – az üvegkazetták mintája

A kazettás biztonsági ajtó­ mintázatához igazodva számtalan variáció kialakítható. A legtöbb esetben 3-4 fa kazetta helyére szoktak üvegkazettát kérni, jellemzően függőleges elrendezésben. Az Ön biztonsági ajtaján az üvegkazetták elhelyezkedését azonban – a biztonsági ajtó zárjának technikai lehetőségeinek határain belül – teljesen egyedi módon, az Ön elképzelései szerint valósítjuk meg. Ilyen esetekben az ajtó belső acélszerkezete is mindig egyedi, az üvegkazetták határaihoz igazodó. Az üvegkazettákat az acélszerkezeten belül kialakított- ugyancsak acél- kazettafészekbe rögzítve építjük be a biztonsági ajtókba.
Üvegkazettával ellátni kívánt kültéri biztonsági ajtók esetén a belső oldalra sem rendelhető az alapáras burkolat, mert az üvegnél esetlegesen lecsapódó pára miatt felválhat az üvegkazettánál lévő élfólia.

Az ajtólapban elhelyezkedő tényleges üvegmérethez képest a látható üvegfelület oldalanként 20-20 mm-rel lesz kisebb méretű.

A biztonsági ajtó üvegtípusai

Az Ajtó-Betörésvédelem Kft. nagy hangsúlyt fektet a DTP biztonsági ajtó küllemére, ezért üvegkínálatát is ennek megfelelően alakította ki. Az üvegkazettával rendelkező biztonsági ajtó a hagyományos víztiszta üveg mellett a megrendelőink által az esetek többségében választott dekorüvegekkel is rendelhetők.

Üvegkazettát kizárólag a cégünknél rendelt biztonsági ajtók felszereltségeként kínálunk, alkatrész-forgalmazással az Ajtó-Betörésvédelem Kft. nem foglalkozik.

> Biztonsági ajtóhoz rendelhető üvegtípusok fotógalériája

A biztonsági ajtó üvegkazettájának bruttó ára

320 000 Ft/m2, de minimum 25 000 Ft/db.

Letölthető dokumentumok a biztonsági ajtó üvegtípusaihoz

(formátum: pdf, terjedelem: 5 oldal, fájlméret: 838 kbyte)

Kérjen árajánlatot egyszerűen!

Ők már bennünket választottak