Évente átlagosan 50 000 regisztrált betörés
DTP biztonsági ajtó mellett 0 betörés

Biztonsági ajtók beltérre

Biztonsági ajtók beltéri szigeteléssel

A DTP biztonsági ajtók egyaránt lehetnek kültéri és beltéri kivitelűek. Beltéri acél ajtók esetében a külső oldali hőmérséklet nem csökkenhet jelentős mértékben, mivel a beltéri burkolattal ellátott ajtók nem tolerálják a nagy hőmérséklet-különbség által kialakuló páralecsapódást. Éppen ezért fűtött belső terekbe és lépcsőházakba vagy például fűtött raktárak, garázsok beltéri ajtóihoz, pénztárhelyiségekhez ajánljuk ezeket a szerkezeteket. Akárcsak a kültéri biztonsági ajtók esetében, a beltéri biztonsági ajtókhoz is számos ajtóborítás közül lehet választani, melyekhez egyedi kiegészítők is rendelhetők.

Beltéri biztonsági ajtóinkra ugyanazok a biztonsági jellemzők érvényesek, mint a kültéri kivitelű ajtókra, tehát többek között masszív tokszerkezettel, valamint CISA trezorzár-rendszerrel látjuk el őket. Ezen zárat ellátjuk két speciális fémötvözetű pajzzsal, melyek feladata, hogy a fúrási kísérletek eredménytelenné váljanak. Beltéri biztonsági ajtóinkat a kőzetgyapot szigetelés mellett gumiprofilos szigeteléssel is ellátjuk, ezen felül igény szerint további gumiprofilos szigetelés is rendelhető.

A beltéri szigetelés fűtött terek között található biztonsági ajtó rendelése esetén szükséges. Tartalma a biztonsági ajtók tokjának minden oldalán, valamint a tokkal egy rendszert alkotó, ahhoz hegesztett acél küszöb mentén található gumiprofil, mely a biztonsági ajtók becsukódásakor körben, 15 mm hasznos felületű szigetelést képez. 

Fő felhasználási területei: raktárak, pénztárhelyiségek, fűtött garázsok beltéri ajtaja, zálogházak, páncéltermek.

 Beltéri biztonsági ajtó ­szigetelés
Gumiprofilos szigeteléstartalmazza
Ajtó­lap-szigetelésnem tartalmazza
Tokszigetelésnem tartalmazza
Bruttó ár (egys­zár­nyú ajtó esetén)Alapáron biztosított

További gumiprofilos szigetelésTovábbi gumiprofilos szigetelés (opcionális)

A DTP biztonsági bejárati ajtó tokjában elhelyezkedő 15 mm széles gumiprofilos szigetelés (mely megtalálható a lépcsőházi- és kültéri szigeteléscsomagban is) mellett lehetőség van további gumiprofilos szigetelés rendelésére is. Ez a gumiprofil a belső ajtóburkolat és az ajtószárny acélkeretének illesztésénél helyezkedik el körben, mind a négy oldalon.

Kérjen árajánlatot egyszerűen!

Ők már bennünket választottak