Évente átlagosan 50 000 regisztrált betörés
DTP biztonsági ajtó mellett 0 betörés

Biztonsági ajtók lépcsőházba

Biztonsági ajtók lépcsőházi szigeteléssel

Környezetünk egyre növekvő zajszennyezettsége miatt érthető módon egyre nagyobb igény mutatkozik lakásaink megfelelő mértékű hangszigetelésére.

Különösen társasházakban hasznos, ha a bejárati ajtók szigetelése képes hatásosan tompítani a kívülről érkező zavaró hanghatásokat. A DTP biztonsági ajtók lépcsőházi szigetelésének nem csak hőszigetelő hatása kiváló, hanem 39 dB-es hangszigetelésével jelentős mértékben képes kizárni a lakáson kívülről (pl. a lépcsőház felől) érkező zajokat.

Élvezze otthona nyugalmát a DTP biztonsági ajtók lépcsőházi szigetelésével, valamint az általuk nyújtott páratlan betörésvédelemmel!

Panellakásban él? Jó hírünk van! A DTP biztonsági ajtók a családi házak mellett bármilyen társasházba, így panelépületekbe is beszerelhetők. Ezek a MABISZ 1-es (RC5) tanúsítással rendelkező ajtók sok “biztonságinak” nevezett, külföldről importált ajtóval szemben valódi védelmet nyújtanak. Áttörésgátlásuk tesztelése a legkülönbözőbb betörési módszerekkel történt, a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően pedig korunk igényeinek minden szempontból megfelelnek. Ha zavarják a lépcsőházból beszűrődő zajok és szagok, valamint fontos Önnek a kiemelkedő biztonság az esztétikus megjelenés mellett, válassza a DTP biztonsági ajtót lépcsőházi szigeteléssel!

A lépcsőházi szigeteléscsomagot társasházi és lakótelepi biztonsági ajtóknál alkalmazzuk. A biztonsági ajtó telepítéseknél a hőszigetelés mellett a 39 dB értékű hangszigetelés is kiemelt szempont, mely megakadályozza a lakáson kívülről érkező zavaró hanghatások bejutását a beltérbe, illetve a nem kívánt hangok lakásból történő kiszűrődését is.

 Lépcsőházi ajtó­szigetelés-csomag
Gumiprofilos szigeteléstartalmazza
Ajtó­lap-szigeteléstartalmazza
Tokszigetelésnem tartalmazza
Hőszigetelési értékK=1,4 W/m2K
Hangszigetelési értékRw=39 dB
Bruttó ár (egys­zár­nyú ajtó esetén)21 000 Ft

További gumiprofilos szigetelésTovábbi gumiprofilos szigetelés (opcionális)

A DTP biztonsági bejárati ajtó tokjában elhelyezkedő 15 mm széles gumiprofilos szigetelés (mely megtalálható a lépcsőházi- és kültéri szigeteléscsomagban is) mellett lehetőség van további gumiprofilos szigetelés rendelésére is. Ez a gumiprofil a belső ajtóburkolat és az ajtószárny acélkeretének illesztésénél helyezkedik el körben, mind a négy oldalon.

Kérjen árajánlatot egyszerűen!

Ők már bennünket választottak