Évente átlagosan 50 000 regisztrált betörés
DTP biztonsági ajtó mellett 0 betörés

Ajtó­burkolatok - Új ajtó a régi mintájára

A régivel szinte azonos megjelenésű új DTP biztonsági ajtó

Sokszor találkozunk azzal az igénnyel, hogy megrendelőink a meglévő ajtóval szinte megegyező külsejű ajtót szeretnének új, maximálisan biztonságos szerkezettel. Erre több okból is igény lehet: valakit a társasház kötelez a régivel azonos megjelenésű ajtó készíttetésére, van, aki egyszerűen szereti a meglévő ajtaja formáját, megjelenését és van, aki nem szeretne feltűnést kelteni, minél inkább igazodna a környezetében található nyílászárókhoz. Bármi is legyen az ok, mi mindig készen állunk egy már létező formához nagyon hasonló ajtót készíteni.

Egy biztonsági ajtó számtalan választható esztétikai kiegészítővel

Számos tényező segít abban minket, hogy a meglévőhöz leginkább hasonló biztonsági ajtót gyárthassuk. Egyfelől minden ajtónk egyedi gyártású, az adott méreteknek és igényeknek megfelelően készül, másfelől, ahogy a fenti menüpontokban láthatja, számos különböző burkolattal tudjuk borítani a DTP biztonsági ajtóink acél szerkezetét. Ezeknek számtalan színváltozata létezik, a megmunkált felületű burkolatokhoz pedig szintén rengeteg kazettaminta és marásprofil választható. Ráadásul, ha ezek kombinációjával még mindig nem elég közeli a hasonlóság, úgy lehetőség van teljesen egyedi marásminta tervezésére is. Kínálatunkban különböző biztonsági és hőszigetelő üvegek is szerepelnek, melyek számos díszüveggel kombinálhatók és szinte bármilyen formában alkalmazhatók az ajtón anélkül, hogy a biztonságon csorba esne.

Ha mindez nem volna elég, ajtóinkat egyszárnyú és kétszárnyú kivitelben, vagy akár íves formában is el tudjuk készíteni, felül- és oldalvilágító panelekkel, vagy ezek tömör, fix változatával kiegészítve is. Egyszóval tényleg szinte bármit meg tudunk valósítani, amit az adott helyszín és az adott igények megkívánnak.

Régi ajtó és a helyére került új DTP biztonsági ajtó hasonlósága a gyakorlatban

A lenti példa egy budai társasház ajtaját mutatja, ahol a megrendelő az eredetileg beépített ajtóval minél inkább megegyező végeredményt szerette volna megkapni. Így az ajtólapon lévő üvegfelületek magasságát egy az egyben megőriztük, a szélességükön kellett csak egy keveset változtatni, hogy a biztonsági üvegek között futó masszív acél elemek elférjenek, ezek nélkül nem lehetett volna teljes a biztonság. Az acélszerkezet valódi fa borítást kapott, hogy ezzel is közelítsünk az eredeti megjelenéséhez. A biztonsági üveget hőszigetelő üveggel és a betekintést gátló krizett üveggel kombináltuk, így a megjelenés alig változott, míg a hő- és hangszigetelés, valamint a biztonság jelentős mértékben javult.

Kérjen árajánlatot egyszerűen!

Ők már bennünket választottak