Évente átlagosan 50 000 regisztrált betörés
DTP biztonsági ajtó mellett 0 betörés

Gyakori kérdések
Biztonsági jellemzők - Páncéllemez

A masszív tokszerkezet és a biztonsági ajtó keretének ellenére nem tudnak könnyen áthatolni a burkolaton?

Nem, mert az általunk gyártott biztonsági ajtókat a támadási oldalon a nyíló rész idomacél keretéhez oldhatatlan kötésekkel hegesztett, az ajtólap teljes felületét beborító, legalább 1,5 mm vastag acél páncéllemezzel látjuk el. A páncéllemez mögött, az ajtólapban továbbá egy 10×10 mm-es tömör négyzetacélból készülő, legfeljebb 10×30 cm-es osztású rácsszerkezet, illetve két 40x20x2 mm-es merevítőborda helyezkedik el.

Betörésvédelem tekintetében nem védtelen a DTP Biztonsági Ajtó® trezorzára?

A CISA trezorzár-rendszert amellett, hogy speciális fúrásálló fémötvözetű pajzzsal rendelkezik egy 5 mm vastag edzett acél páncél védi. Ennek elülső felére egy különösen biztonságos, 2 milliméteres mangánacél védőlemez is került. A mangánnal ötvözött acél olvadáspontja jóval nagyobb, mint az ötvözetlen acéloké. Egy fúrási kísérlet során a fúrószár hamarabb lágyul meg, mint a mangánacél lemez, így a fúró éle egyszerűen kicsorbul.

Az acél biztonsági ajtó páncéllemezének jellemzői

Az acél biztonsági ajtó páncéllemezeAz ajtólapban elhelyezett, max. 10×30 cm-es osztású, 10×10 mm-es négyszögacélból készülő rácsszerkezeten felül, a DTP acél biztonsági ajtó­t a támadási oldalon a nyíló rész idom­acél keretéhez oldhatatlan kötésekkel hegesztett, az acél biztonsági ajtó teljes felületét beborító, legalább 1,5 mm vastag acél páncél­lemezzel látjuk el. Ez nem alapkövetelmény az acél biztonsági ajtó­kkal szemben, hiszen a fa ajtó­burkolatokat is időigényes megbontani, viszont e nélkül nem érhető el az a fokozott biztonsági szint, melyet termékeinkkel szemben megkövetelünk.

Az acél biztonsági ajtó CISA® trezor­zár-rendszere a támadási oldal felől speciális ötvözetű pajzzsal lett ellátva.
A teljes ajtó­felületet beborító páncél­lemezen kívül pedig egy, szintén az idom­acél szerkezethez hegesztett, 5 mm vastag edzett acél­ páncél található, amelynek elülső felére egy különlegesen biztonságos, 2 milliméteres, mangánacél védőlemez is került. Ugyanis a mangánnal ötvözött acél keménysége és olvadáspontja is nagyságrendekkel magasabb, mint az ötvözetlen acéloké. Fúrási kísérlet esetén a fúrószár hamarabb lágyul meg, mint a mangánacél lemez – így a fúró éle egyszerűen kicsorbul.

Kérjen árajánlatot egyszerűen!

Ők már bennünket választottak