Infovonal: 06 1 445 2818 | Email: info@dtp.hu

DTP biztonsági ajtó kertes házba

Családi házak építésénél, felújításánál, vagy átalakításánál gyakran felmerül a kérdés, hogy vajon milyen ajtót is kellene ingatlanunk bejárataként választani. Fát? Műanyagot? Esetleg fémet?
Fontos ennek mérlegelése, hiszen a kertes házak bejáratai a lépcsőházi lakásokhoz képest betörésvédelmi szempontból nagyobb veszélynek lehetnek kitéve, mivel a környéken élők az esetleges betörési kísérlet során csapott zajokra kevésbé lehetnek figyelmesek, gyakran a tulajdonos által végrehajtott vagy jóváhagyott munkavégzésnek gondolják a szerszámok által keltett lármát.

Sokszor azonban az illetéktelen behatolás zajjal sem jár, hiszen műanyag nyílászáróknál bevett szokás az ajtó anyagának kiolvasztása, a hagyományos fa ajtók pedig könnyedén befeszíthetők.
A kertes házak ajtóinak a betörési kísérletek mellett az időjárás viszontagságainak is megbízhatóan ellen kell állniuk, nem vetemedhetnek meg, szerkezetükben nem keletkezhet akkora változás, hogy az a használat rovására menjen.

Ezekre a problémákra a DTP biztonsági ajtók egyaránt megoldást nyújtanak!
Biztonsági ajtóink nagyfokú védelmet nyújtanak az acélszerkezetnek, a biztonsági rácsozatnak, a páncéllemezeknek, valamint a 16 helyen záródó rendszernek köszönhetően, emellett kiemelkedő hő- és hangszigetelési értékekkel bírnak.

Bejáratának kiválasztásakor nem kell kompromisszumokat kötnie, hiszen biztonsági ajtóinkat egyedi méretben és kialakításban készítjük el, melyek a bőséges szín- és mintaválasztéknak köszönhetően  tökéletesen illeszkednek a ház egyéb részeihez, a helyszíni adottságoknak és az Ön igényeinek megfelelően.
A DTP biztonsági ajtóval valódi védelmet biztosít önmagának és családjának!

Cserélje családi házának ajtaját DTP biztonsági ajtóra! Kérjen árajánlatot még ma!

DTP biztonsági ajtó jellemzői

 • A lakossági felhasználásban legmagasabb biztonsági kategóriába tartozó MABISZ 1 (RC5), ORFK és BRFK biztonsági ajtó tanúsítás
 • Biztonsági ajtó 16 helyen, négy irányba, körbe zár­ódó kivitelben
 • A nyíló ajtószárny szerkezetében négyszögacél rácsszerkezet
 • CISA® kéttollú kulcsos biztonsági ajtó trezor­zár­-rendszer
 • Négyszög idom­acél­ból készülő tok és ajtószárny-keret
 • Támadási oldal felől a teljes biztonsági ajtó ­felületét beborító biztonsági páncél­lemez
 • A biztonsági ajtó ­tokjának beépítése oldhatatlan hegesztett kötésekkel
 • Szinterezett biztonsági ajtó ­tok és ajtó­szárny-keret. Alapáron 190 szín (RAL K7) közül választhatja ki a biztonsági ajtó tokjának és a biztonsági ajtó keretének színét
 • RAL színskála 190 színéből választható színre fújt kazettás biztonsági ajtó burkolat
 • 225-fajta biztonsági ajtó kazettaminta,
  7-féle marásprofillal
 • 10 év garancia a biztonsági ajtó mechanikai védelmére, az átrozsdásodás ellen, az alaktartóságra, a hőszigetelő képességre és a hangszigetelésre;
  5 év garancia a biztonsági ajtó zárrendszerére;
  2 év általános garancia
  1 év garancia az elektromos eszközökre
 • 62-féle fakazettás biztonsági ajtó ­borítás,
  18-fajta lazúrozással
 • 100-nál is több fa hatású biztonsági ajtó borítás
 • Új tervezésű GHIDINI® ajtó­kilincsek a DTP biztonsági ajtóhoz már alapáron, így felár nélkül is 39-féle kilincs közül választhat
 • Többféle üvegtípus a DTP biztonsági ajtóhoz
 • Széles körű biztonsági ajtó kiegészítő kínálat (kukucskáló,
  ajtó­szám, rúgólemez, küszöbborítás, kopogtató, tokozott ajtó­kulcs, kényelmi zár, üvegkazetta, felül- és oldalvilágító ablak stb)

A biztonsági ajtó további fontosabb jellemzői

 • Egyedi méretre gyártott biztonsági ajtó­ a legmagasabb szintű védelem elérése érdekében
 • Teljes körű biztonsági ajtó kivitelezés: gyártási méretvételezés, gyártás, kiszállítás, a régi ajtó bontása, az új biztonsági ajtó telepítése, igény szerint a régi ajtó díjmentes elszállítása
 • Betörésvédelem, biztonsági ajtó kiváló hő- és hangszigeteléssel (gumiprofilos, ajtó­lap és tokszigetelés)
 • Speciális, a helyszíni adottságoknak és egyéni igényeknek megfelelő biztonsági ajtó

Biztonsági ajtó kiegészítők

Kopogtatók

Gyönyörű GHIDINI és MAESTRO kopogtatók nagy választékban biztonsági ajtóinkhoz.

Ajtószámok

Esztétikus ajtószámok, melyek akár matt króm és króm kivitelben is rendelhetők.

Ujjlenyomat- és kártyaolvasók

Tovább növelhető a DTP biztonsági ajtók által nyújtott kiemelkedő biztonság ezekkel a kiegészítőkkel.

Kukucskálók

Kifejezetten praktikus és népszerű kiegészítő a DTP biztonsági ajtókhoz. Akár digitális változatban is!

Küszöbborítások

A küszöbborítás nem csak szebbé teszi az ajtót, de védi is azt. Réz, matt króm és króm kivitelben is.

Kilincsek

Legyen szó bármilyen DTP biztonsági ajtóról, kínálatunkban biztosan megtalálja a leginkább hozzáillő kilincset.

Referenciák

Ajtó-Betörésvédelem Kft.
5.0
Based on 40 reviews
powered by Google
Márton Puchard
Márton Puchard
13:33 25 Oct 20
3 éve vettük az ajtót s szorult, de a cégvezető felhívott egy minőség felméréssel kapcsolatban S 2 héten belül kijöttek javítani a hibát. Nagyon korrekt mindenkinek ajánlom!
Attila Szabó
Attila Szabó
07:20 23 Sep 20
Már korábban is csináltattam a céggel bejárati biztonsági ajtót. Mindkét esetben korrekt felmérés után jó minőségű ajtót gyártottak. Az ajtók élettartama hosszú, megbízhatóan, hiba nélkül működik. Nagy előnye, hogy a zár programozható, így egy esetleges kulcsvesztés esetén sem kell zárat cserélni, pusztán új kulcs kell, melyre "megtanítható" a zár. A felméréskori árat tartották és a határidővel sem volt probléma. Ha költöznék, legközelebb is velük csináltatnék ajtót. Nem olcsó, de cserébe minőségi.
Bence Varga
Bence Varga
20:03 22 Sep 20
Jó minőségű ajtó, széles dizájn válszték, előzetes helyszíni konzultáció alapján
Gábor Bereczky
Gábor Bereczky
05:46 31 Aug 20
Kiemelkedően professzionalis csapat. Tartják a hataridőket. Tanacsot adnak es segítőkeszek. A vallalt munkat gyorsan szakszerüen vegzik el. Es utanna feltakarítják a koszt. Azóta amióta beszereltek a bejarati ajtómat nyugodtabban alszom. Köszönöm !
Babett Vodicska
Babett Vodicska
08:21 10 Jul 20
Lakásfelújítással kapcsolatban gyorsan válaszoltak az árajánlatkérésre, jó minőségű az ajtó, nagy a választék, nagyon jók a kiegészítők, segítőkész csapat. Nem volt probléma, profik!
István Nagy
István Nagy
13:10 20 May 20
Nagyjából 1 éve készítették el az új bejárati ajtónkat. Ég és föld a különbség az új javára. Nagyon jó a zajszigetelése, alig hallani be valamit a lépcsőházból, kifelé viszont szinte semmit. Az épp centrifugáló mosógépből az ajtó becsukása után semmit nem lehet hallani, így az egyéb hétköznapi zajok biztosan nem jutnak ki! Ugyanígy a hőszigetelése is nagyon jó, télen nagyon érezni a különbséget! Maga az ajtó is nagyon szép, illetve megnyugtatóan masszív.
András Kéri
András Kéri
15:29 30 Apr 20
A biztonsági ajtó beszerelése szakszerű, minőségi munka volt. Maga az ajtó nemcsak megfelel a betörésvédelmi szabványoknak, de esztétikus is. Később az egyik kulcs az öt közül a belső oldalról nem működött megfelelően, amikor ezt jeleztük, intézkedtek és kicserélték.
Gyorgy Khauth
Gyorgy Khauth
22:46 01 Apr 20
Knapp Péter ajánlotta a figyelmembe a DTP-t, mint az egyik legmegbiztonságosabb és legjobb minőségű ajtókat gyártó céget. A felmérést végző kolléga nagyon alapos, precíz és kedves volt. Bár az ajtó gyártása (a gyártás átállása miatt) hosszabbra nyúlt, abszolút megérte várni. Az ajtó maximálisan teljesíti az általunk támasztott követelményeket. Masszív, tekintélyt parancsoló, de ugyanakkor szép és igényes megjelenésű. A beépítést végző szakemberek nagyon profik és kedvesek voltak. A munkát viszonylag gyorsan elvégezték és az ajtó tökéletesen működik.
Attila Lajos
Attila Lajos
14:50 20 Feb 20
Teljesen profi hozzáállás, szakszerű telepítés és felmérés. Csak ajánlani tudom a céget. Lassan 2 éve használom az ajtót, semmi probléma nincs vele, egyedül a kilincs igényelt némi utána húzást, de ez természetes.
Dávid Kordás
Dávid Kordás
19:29 19 Feb 20
Több,mint két éve használjuk új ajtónkat. Szerencsére, minket elkerültek eddig a kedves betolakodók, reméljek ez a jövőben is, így marad. Az ajtó maximális biztonságot nyújt számunkra, tekintélyt parancsoló a belső szerkezeti kialakítás, elégedettek vagyunk vele. A kiválasztása előtt maximális figyelmet és részletes felvilágosítást kaptunk. Egyszer ugyan mélyen a zsebünkbe kellett nyúlni a minőségért de úgy gondoltuk, hogyha ezt nem tesszük és egyszer betoppan az a bizonyos idegen, nagyobb kárt fog okozni nekünk. Mindenkinek ajánlom.
Tamás Kovács
Tamás Kovács
13:08 27 Sep 19
Elégedett vagyok a megvásárolt ajtóval, masszív, tekintélyt parancsoló. Az üzletben az átlagosnál jóval többet megtesznek azért hogy ne csak az árat tudja meg egy érdeklődő, de pozitív élménnyel távozzon. Ajánlom őket
Next Reviews

Árajánlatkérés

Kapcsolattartási adatok

Ajánlatkérésére munkatársunk egy-két munkanapon belül tételes írásos árkalkulációt küld Önnek.


Méretek


Esztétikai jellemzők


Műszaki tartalom, kiegészítők

Magunkról

Az Ajtó-Betörésvédelem Kft. elődszervezete 1985-ben alakult Budapesten. Cégünk ekkor még biztonságtechnikai tevékenysége mellett napvédelmi termékek egyedi gyártásával és telepítésével is foglalkozott, azonban az egyre fokozódó biztonsági igény eredményeként ma már kizárólag betörésvédelmi termékek gyártására és telepítésére koncentrálunk. E termékkörön belül a leginkább hangsúlyos a biztonsági bejárati ajtó.

A szakma elismerését a DTP biztonsági ajtó egyedi megoldásaival, illetve a gyártás során alkalmazott újításokkal érdemelte ki. A piaci igényeknek megfelelve 2005 végétől a biztonsági szempontok mellett a biztonsági bejárati ajtó küllemére is kiemelt hangsúlyt fektetünk. Hazai viszonylatban egyedülálló választékot biztosítunk.

KAPCSOLAT

Otthonteremtők Háza

Cím: 1095 Budapest, Mester u. 85/M.
Telefonszám: 445-2818
Web: www.otthonteremtokhaza.hu

Nyitvatartásunk

Hétfő: 08:00-18:00
Kedd: 08:00-19:30
Szerda: 08:00-18:00
Csütörtök: 08:00-19:30
Péntek: 10:00-18:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva

 

BEMUTATÓTEREM

Árajánlatkéréshez használja erre kialakított űrlapunkat vagy írjon e-mailt a info@dtp.hu címre.
Felhívjuk figyelmüket, hogy alkatrészek forgalmazásával nem foglalkozunk.

A bemutatóterem nyitvatartási idéjén belül a pénztár rövidebb nyitvatartással üzemel. Hétfőn, szerdán és pénteken 10:00-16:30, míg kedden és csütörtökön 11:00-16:30 közötti időszakban van lehetőség készpénzfizetésre.