Évente átlagosan 50 000 regisztrált betörés
DTP biztonsági ajtó mellett 0 betörés

Gyakori kérdések
Biztonsági jellemzők - Acélszerkezet

Miből készül a biztonsági ajtó tokja és lapja?

A biztonsági ajtó tokszerkezete 40x40x2, illetve 60x40x2 mm-es négyszög idomacélból készül, melyeket szakaszos oldhatatlan kötéssel rögzítünk egymáshoz, figyelembe véve a telepítendő ajtó körüli fal adottságait. A DTP Biztonsági Ajtó® lapja szintén idomacélból készül, melyre rákerül az esztétikus burkolat.

Hogy tudják biztonsággal rögzíteni ezt a masszív tokszerkezetet?

A DTP Biztonsági Ajtó® tokját téglaépület esetén 12, míg panel esetén 10 mm átmérőjű köracélokkal rögzítjük a falhoz, függőleges oldalanként 30 cm-enként. A téglaépület esetén 15 cm, míg beton esetén 10 cm mélyen befúrt köracélokat szakembereink a tokhoz hegesztik, így oldhatatlan kötést hozva létre.

Ezekhez az köracélokhoz nem tudnak könnyen hozzáférni illetéktelenek?

Nem, ugyanis a biztonsági ajtó tokjának takarását általános esetben 60x20x2, illetve 40x20x2 mm-es négyszög idomacél elemekkel oldjuk meg.

Milyen színű lehet a tokszerkezet?

Alapáron 190 szín (RAL K7) közül választhatja ki a biztonsági ajtó tokjának és az ajtó­szárny keretének színét. A tok és az ajtólap acélszerkezetének színezése szinterezéssel történik. Felár ellenében lehetőség van arra, hogy a DTP Biztonsági Ajtó® tokjának külső és belső oldalát eltérő színűre szinterezzük.

Kérjen árajánlatot egyszerűen!

Ők már bennünket választottak