Évente átlagosan 50 000 regisztrált betörés
DTP biztonsági ajtó mellett 0 betörés

GYAKORI KÉRDÉSEK
Biztonsági jellemzők - CISA trezorzár rendszer

Kérhetem a DTP® Biztonsági Ajtómat cilinderes zárral?

A biztonsági ajtót kizárólag a zártechnikai piac egyik vezető gyártója az olasz CISA® biztonsági trezorzárjaival látjuk el. Cilinderes zárakat kiegészítő zárként, például kényelmi ajtózár formájában lehet rendelni.

A későbbiekben, ha a biztonsági ajtóban zárat szeretnék cserélni, azt otthon egyénileg meg tudom oldani?

Mivel biztonsági trezorzárról van szó, így a zárcsere sem egyszerű művelet. Ebben az esetben munkatársaink elszállítják a biztonsági ajtó lapját az üzembe, ahol a burkolat megbontása után kiszerelik a régi trezorzárat, majd berögzítik az újat és felkerül az új burkolat is. Sajnos ez egy idő- és költségigényes művelet, ezért is szoktuk javasolni megrendelőinknek, hogy átprogramozható trezorzárral rendeljék a biztonsági ajtót.

Mit jelent az, hogy átprogramozható a trezorzár?

Amennyiben CISA® átprogramozható trezorzárral van szerelve a biztonsági ajtó, úgy nincs szükség zárcserére kulcselvesztés vagy egyéb zárcserét igénylő esemény után, hanem a lehető legrövidebb időn belül egyik kollégánk kimegy a helyszínre egy új kulcskészlettel és úgymond átprogramozza a zárat erre a készletre, mely átprogramozásnak feltétele, hogy legalább egy pótkulcs rendelkezésre álljon. Ennek következtében a régi kulccsal már nem lehet a biztonsági ajtót kinyitni.

Betörésvédelem szempontjából elegendő egy zár az ajtómra?

A trezorzár maximális biztonságot nyújt, külön MABISZ tanúsítással rendelkezik, azaz nincs szükség további zárakra.

Nincs is lehetőség további zár kérésére?

A biztonsági ajtóhoz kérhet még további, un. kényelmi ajtózárat is, melynek a trezorzár nyitott állapotában van kitekintő és benyitást meggátló funkciója.

Kulcsot szeretnék másoltatni a DTP® Biztonsági Ajtómhoz. Tudnak ebben segíteni?

Az általunk gyártott DTP® Biztonsági Ajtókhoz tartozó 3 vagy 5 kulcsból álló kulcskészlet az ajtó telepítésekor gyári, bontatlan dobozban kerül a Megrendelőhöz. A Megrendelő kérésére nyerskulcsot tudunk biztosítani, ám a kulcsmásolásban nem tudunk segíteni

Kérjen árajánlatot egyszerűen!

Ők már bennünket választottak