Évente átlagosan 50 000 regisztrált betörés
DTP biztonsági ajtó mellett 0 betörés

Gyakori kérdések - Vállalási feltételek, garancia

Hogy tudok megrendelni egy biztonsági ajtót?

Amennyiben minket választott, Önnek nincs más dolga, minthogy a weblapon vagy az árajánlaton feltüntetett telefonszámok egyikén vagy akár személyesen a bemutatótermünkben jelezze szándékát. Munkatársunk telepítési címet és telefonszámot fog kérni, melyet továbbít egy felmérő szakembernek. Ez után kollégánk telefonon fog jelentkezni, hogy felmérésre aktuális időpontot egyeztessenek. A megbeszélt időpontban megjelenik a szín- és anyagmintákkal a helyszínen, ahol egy megállapodásban rögzíti az igényeket, a vállalási határidőt és az összegeket, valamint előleget kér, hogy indulhasson a gyártás.

Mennyi előleggel kell készülni a megállapodáskor?

1 millió Ft bruttó értékhatárig 30 %, e felett 50 % készpénz előleg a helyszíni felméréskor, a fennmaradó összeg a szereléskor, a munka átadásával egyidejűleg fizetendő.

Tudok Önöknél átutalással fizetni?

Igen, a készpénzes fizetés mellett átutalással is tud fizetni. E fizetési módozatnál az írásos megállapodás alapján az előleg 50%, a fennmaradó 50% a teljesítéskor fizetendő.
A munkanapban megadott vállalási határidő az előleg számlánkra történő beérkezésétől kezdődik.

Milyen plusz költséggel jár a megvásárolt biztonsági ajtó telepítése?

Áraink egész Budapesten és a 0. kilométertől számított 30 km-es vonzáskörzetében tartalmazzák a felméréstől az átadásig az összes költséget.

A régi ajtómat el tudják szállítani, s ha igen mennyiért?

Kollégáink az új DTP Biztonsági Ajtó telepítése után, igény esetén díjmentesen elszállítják a régi ajtó maradványait.

Kérjen árajánlatot egyszerűen!

Ők már bennünket választottak