Évente átlagosan 50 000 regisztrált betörés
DTP biztonsági ajtó mellett 0 betörés

Minőségbiztosítás a biztonsági ajtó gyártás terén

Minőségirányítási rendszerünk a biztonsági ajtó gyártás kapcsán

Az Ajtó-Betörésvédelem Kft. elkötelezett a minőségi szolgáltatások és termékek mellett, ezért 2004 márciusa óta alkalmazza belső minőségbiztosítási rendszerét.

A minőségirányítási rendszerünkben eljárásszinten szabályozott folyamatok

Dokumentumok kezelése

  • Bizonylatok kezelése
  • Belső minőségirányítási auditok
  • Nem megfelelő termékek kezelése
  • Helyesbítő és megelőző tevékenységek

A minőségirányítási rendszerünket támogatóan szabályozott tevékenységek

Megrendelések fogadása

  • Vezetőségi átvizsgálások
  • Erőforrások biztosítása, képzés
  • Beszerzés
  • Szolgáltatói folyamatok
  • Mérés, elemzés, fejlesztés, statisztika

A biztonsági ajtó gyártáshoz kapcsolódó minőségpolitikánk alapgondolatai

Elkötelezettség és támogatás

Az Ajtó-Betörésvédelem Kft. ügyvezetője kijelenti, hogy a társaság stratégiai céljainak megvalósítása érdekében elkötelezett a minőség iránt, és annak fontosságát minden munkatársával megérteti.
A folyamatleírásokat és belső minőségi standardeket úgy alakítja ki, hogy azok megfeleljenek a megbízói elvárásoknak. Az ügyvezetés a működő minőségirányítási rendszert az EN ISO 9001:2000 szabvány követelményei szerint alakítja ki, és az ehhez szükséges tárgyi, infrastrukturális és személyi erőforrásokat biztosítja.

Megbízók és az érdekelt felek elvárásai

A megbízók elvárása a megbízások tárgyát képező gyártások és telepítések elvárt színvonalon történő teljesítése a megállapodások szerinti határidő betartásával.

Minőségi célkitűzések

Társaságunk célja, hogy a megbízások eredményeként létrejövő betörésvédelmi eszközök a szakmai szempontoknak maradéktalanul megfeleljenek. Mindemellett maximálisan törekszünk a biztonsági szintet nem rontó egyedi elképzelések megvalósítására és az esztétikai szempontok figyelembe vételére.

Fejlesztések és beruházások

A működtetett minőségirányítási rendszer az ellenőrzések és intézkedések révén folytonos fejlesztés alatt áll, ez valósul meg a cég más folyamataiban is. A képességek megőrzése és fejlesztése érdekében a társaság folyamatos fejlesztéseket hajt végre, melybe az új eszközök beszerzése mellett a munkatársak ismereteinek szükség szerinti folyamatos bővítése, korszerűsítése is beleértendő.

Kérjen árajánlatot egyszerűen!

Ők már bennünket választottak