Évente átlagosan 50 000 regisztrált betörés
DTP biztonsági ajtó mellett 0 betörés

Műszaki rajzok

Biztonsági ajtó műszaki rajz – Komoly tervezőmunka minden DTP biztonsági ajtó mögött

Az általunk gyártott és forgalmazott DTP biztonsági ajtók mindegyike komoly tervezőmunka eredménye. A MABISZ 1 (RC5) tanúsítványnak köszönhetően biztonsági ajtóink kompromisszummentes biztonságot garantálnak az Ön, az Ön családja, valamint értékei számára úgy, hogy mindeközben minden egyéni elvárásnak, igénynek megfelelnek.

Magyarországon, de főként Budapesten évről évre nő a betörések száma, melyet hagyományos ráccsal, vagy hevederzárral már nem feltétlenül lehet kivédeni. A biztonsági ajtók jelentik az egyetlen bástyát, mely a betörők, és sok esetben a saját, vagy szeretteink testi épsége között áll, ezért kiemelten fontos, hogy az ajtó tudatos tervezőmunka eredménye legyen, és megfeleljen a rendkívül szigorú MABISZ 1 (RC5) tanúsítvány feltételeinek, sőt, túl is teljesítse azokat. A biztonsági ajtót igényre, elvárásra szabhatjuk, ugyanis a DTP ajtók mindegyike egyedi gyártásban készül.

Biztonsági ajtó a szakértők szemével – Nem mindegy, milyen MABISZ tanúsítvánnyal rendelkező ajtót választunk, és az milyen minőségi szempontok alapján lett megtervezve

A MABISZ tanúsítvány egy elismervény, mely jelzi, hogy a biztonsági ajtó biztonságtechnikai szempontból a legmagasabb minőséget képviseli mind anyagfelhasználás, mind a kialakítás, tervezés terén. A tanúsítványnak több fokozata is van, legmagasabb szintje lakossági felhasználásban a MABISZ 1 (RC5). A MABISZ 1 (RC5) tanúsítvány legalább 15 perces áttörésvédelmet garantál, szemben az alacsonyabb fokozatokkal, melyek mindössze pár percig képesek feltartani a betörőket. Az idő pedig kritikus pont, a betörők nem szeretnek kockáztatni, igyekeznek minimalizálni a lebukás veszélyét.

DTP biztonsági ajtó a tervezőasztalon

A DTP biztonsági ajtók szerkezetét hosszú évek folyamatos fejlesztésével alakítottuk ki és folyamatosan újabb megoldásokat keresünk, hogy a biztonsági szempontoknak és az esztétikai elvárásoknak folyamatosan megfelelhessünk. A DTP ajtók szerkezetéről készült műszaki rajzainkat, melyek alapján a gyártást végezzük az alábbi pdf dokumentumban érheti el:

 

Kérjen árajánlatot egyszerűen!

Ők már bennünket választottak