Évente átlagosan 50 000 regisztrált betörés
DTP biztonsági ajtó mellett 0 betörés

Ajtóburkolatok - DTP biztonsági ajtó színre fújt kazettás borítással

A DTP biztonsági ajtó színre fújt kazettás borításának jellemzői

A DTP biztonsági ajtó színre fújt kazettás ajtó­burkolata természetes alapanyagokból tömörített ajtó­borítás. Munkatársaink a DTP biztonsági ajtóhoz választott kazetta mintázatot számítógéppel vezérelt CNC esztergagéppel készítik el, biztosítva a pontosságot, az arányosságot és a precizitást. Üvegkazetta rendelése esetén az üvegkazetta széleinél az alkalmazott marásprofil fele látható.

A DTP biztonsági ajtóhoz 225-fajta kazettamintát választhat palettánkról, de – 15 000 Ft többletköltséggel – egyedi kívánságokat is teljesítünk. A kazetták marását 7-féle profillal készítjük.  A következő műveletekben szakembereink csiszolás után alapozzák a felületet, majd több réteg, RAL K7 színskálából választható fedőfestéket szórnak a DTP biztonsági ajtó­ ­borítására. Amennyiben a külső és/vagy belső borítás valamint a tok és ajtókeret azonos RAL-kódú felületkezeléssel lesz ellátva, a két anyag és a két technológia különbözősége miatt a hatás eltérő lehet. A külső ajtó­borítást csavarozással, a belsőt ragasztással rögzítjük az ajtószárny acélkeretéhez, ezzel biztosítva a külső-belső ajtóburkolat eszétikus megjelenését.

A DTP biztonsági ajtó színre fújt kazettás kivitelben összesen 299 250-féle módozatban rendelhető tetszés szerint.

Ha az ajtó­n kívül és a lakás belső terében más és más felületek adottak, választható eltérő színre fújt kazettás megoldás is a DTP biztonsági ajtó­ megrendelésekor. Ezáltal lehetővé válik a mindkét oldalán a környezettel legjobban harmonizáló DTP biztonsági ajtó­ beépítése. Ezen lehetőségek kiaknázása nem jelent többletköltséget.

Nem ritka az sem, hogy a telepítendő DTP biztonsági ajtó két oldala más-más borítással készül – például kívül színre fújt kazettás, belül fa hatású sík borítás – vagy szintén gyakori a kívül színre fújt kazettás, belül fa hatású kazettás burkolatok párosítása.

A színre fújt kazettás borítású DTP biztonsági ajtó­t beltéri és kültéri telepítés esetén egyaránt ajánljuk.

Lehetőség van fém díszcsík felragasztására is. Ezek matt króm, fényes króm és matt arany színben rendelhetők. A fém díszcsík az ajtó külső oldalára vagy kültéri ajtóra nem rendelhető. Színre fújt kazettás és fa hatású kazettás borítással rendelkező ajtó belső oldalára csak a 156, 181, 196, 201, 205, 224-es számú ajtóborítással rendelkező ajtólapra választható.

DTP biztonsági ajtó bemutatótermünkben megtekinthetőek mintadarabjaink, melyek felölelik a teljes kínálatot mind a marásminta, mind a marásprofil, mind a színválaszték tekintetében.

A színre fújt kazettás ajtó­burkolat opcionálisan választható.

A DTP biztonsági ajtó­ burkolatának bruttó ára

  • Egyszárnyú típus esetén 95 000 Ft/oldal.
  • Kéts­zár­nyú típus esetén 170 000 Ft/oldal.

Letölthető dokumentumok a DTP biztonsági ajtó színre fújt kazettás borításához

(formátum: pdf, terjedelem: 16 oldal, fájlméret: 992 kbyte)

(formátum: pdf, terjedelem: 2 oldal, fájlméret: 208 kbyte)

Bejárati biztonsági ajtó fotók

DTP biztonsági ajtó színre fújt kazettás borítással

Kérjen árajánlatot egyszerűen!

Ők már bennünket választottak