Évente átlagosan 50 000 regisztrált betörés
DTP biztonsági ajtó mellett 0 betörés

Biztonsági ajtó referenciák, ajánlások

Akik a DTP biztonsági ajtó mellett döntöttek

Mivel elsősorban lakossági megrendeléseket teljesít a cég, ezért referenciákat, ajánlásokat csak külön kérésre tudunk kiadni.

Közéleti ajánlóink:

Megrendelő:

Koltai Róbert, színművész

Ajánlás:

„Vastaps az Ajtó-Betörésvédelem Kft. szakembereinek – a minőségnek, a megbízhatóságnak! Örülök, hogy mellettük döntöttem.”

Megrendelő:

Mészáros Antónia, műsorvezető

Ajánlás:

„Szép biztonsági ajtót kerestem, sok üveggel, tökéletes hőszigeteléssel. Ezt a hármat együtt senki más nem tudta, csak az Ajtó-Betörésvédelem Kft. Ezért döntöttem mellettük.”

Megrendelő:

Gundel Takács Gábor, műsorvezető, kommentátor

Ajánlás:

„Az ajtó nem csak bejárat. Beengedés, szabadság, visszavonulás, bezárkózás, kirepülés, dizájn, megérkezés és elvágyódás egyszerre. Épp ezért nem mindegy, hogy milyen. Válassza a legjobbat! Ha itt jár, megtalálta.”

Jáksó László

Megrendelő:

Jáksó László, rádiós és televíziós műsorvezető

Ajánlás:

„Van egy szép, kialakult betörésfóbiám. Nem tartok otthon semmi értékeset, sőt, én sem vagyok értékes, de azért senki ne tapogassa végig a gatyáimat. Addig nézegettem a biztonsági ajtókat interneten és bemutatókon, hogy a DTP biztonsági ajtóig jutottam. Tapogattam és láttam, hogy ezekben a Vasember is megakadna. Ha be van csukva, akkor lényegében befalaztuk a lakást. Profik készítik, profik szerelték. Ma már biztonságban van az összes gatyám.”

A biztonsági ajtó legnagyobb közületi megrendelői:

Kérjen árajánlatot egyszerűen!

Ők már bennünket választottak