Évente átlagosan 50 000 regisztrált betörés
DTP biztonsági ajtó mellett 0 betörés

Biztonsági bejárati ajtó gyártó tevékenységünk története

A biztonsági bejárati ajtó gyártási tevékenységünk kronológiája

Az Ajtó-Betörésvédelem Kft. elődszervezete 1985-ben alakult Budapesten. Cégünk biztonságtechnikai tevékenysége mellett napvédelmi termékek egyedi gyártásával és telepítésével is foglalkozik. A folyamatos műszaki innováció eredményeként ma már elsősorban a betörésvédelmi termékekre koncentrálunk. E termékkörön belül a leginkább hangsúlyos a biztonsági bejárati ajtó. A szakma elismerését a DTP biztonsági ajtó egyedi megoldásaival, illetve a gyártás során alkalmazott újításokkal érdemelte ki. A piaci igényeknek megfelelve 2005 végétől a biztonsági szempontok mellett a biztonsági bejárati ajtó küllemére is kiemelt hangsúlyt fektetünk. Hazai viszonylatban egyedülálló választékot biztosítunk.

Az egyedi gyártású DTP biztonsági bejárati ajtó­ mellett acél­rács­okat, heveder­zár­akat és riasztó­rendszereket is telepítünk.

2004 márciusától kezdődően cégünk gyártási tevékenységét belső minőségbiztosítási rendszer szerint végzi, melyről bővebben itt olvashat.

Az alapítás óta eltelt két évtizedben folyamatosan fejlődve és növekedve a társaság a hazai piac meghatározó betörésvédelmi vállalkozásává vált. Az Ajtó-Betörésvédelem Kft. életében jelentős fordulatot hozott a 2006. év, amikor megnyitott biztonsági ajtó bemutatótermünk, ahol az érdeklődők megismerhetik egyedi gyártású DTP biztonsági ajtó­ink, valamint rács­aink kínálta lehetőségeket.

Kérjen árajánlatot egyszerűen!

Ők már bennünket választottak