Évente átlagosan 50 000 regisztrált betörés
DTP biztonsági ajtó mellett 0 betörés

Impresszum

Technológia

Ezen oldalakat Microsoft Internet Explorer és Mozilla Firefox böngészőkhöz optimalizáltuk.

Az Ajtó-Betörésvédelem Kft. weblapjának egyes tartalmi elemei Adobe Flash-sel alakítottuk ki. Szüksége van az Adobe Flash Playerre, hogy ezeket az oldalakat maradéktalanul megtekintse. Az oldalak túlnyomó többségének szöveges és képi tartalmát Adobe Flash Player használata nélkül is meg tudja tekinteni. Internet oldalaink 800×600 pixeles, vagy annál magasabb képernyőfelbontáshoz vannak kialakítva.

Annak érdekében, hogy oldalaink összes funkcióját ki tudja használni, kérjük, ügyeljen rá, hogy böngészőjében a JavaScript futtatás engedélyezve legyen.

Fejlesztők

A dtp.hu weboldalon elérhető mindennemű szöveges és képi tartalom az Ajtó-Betörésvédelem Kft. és az ACT International Kft. fejlesztése.

Az Ajtó-Betörésvédelem Kft. által gyártott DTP biztonsági ajtó­k termékweboldalát 2006-ban az ACT International készítette. A fejlesztésben részt vettek: Alliquander Péter (marketing tanácsadás, szöveg­írás), Szőke Ildikó (webdesign), Tamási Attila és Viderspán Krisztián (webfejlesztés), Sági Anita (tartalomfeltöltés), Tanai Csilla (keresőoptimalizálás).

Internetjelenlét-szolgáltató: ACT NetKert (webhosting – domain regisztráció, web tárhely).

Általános jogi információk

Minden jog fenntartva. A szövegek, képek, grafikák és videoanyagok valamint ezek elrendezése az Ajtó-Betörésvédelem Kft. weboldalain a szerzői jogvédelem és más törvények védelme alatt állnak. Ezen weboldalak tartalmának bármilyen céllal történő másolása, terjesztése, megváltoztatása ill. kiszolgáltatása harmadik személy részére nem engedélyezett. A dtp.hu oldalakon lévő minden márkajel, védjegy törvényileg védett.

Ezeket a weboldalakat a tartalmat fejlesztő szakemberek és a webfejlesztésben résztvevők a tőlük várható legnagyobb gondossággal állították össze. Ennek ellenére az Ajtó-Betörésvédelem Kft. vezetősége nem tudja garantálni ezen oldalak hibamentességét és az információk pontosságát. A biztonsági ajtó­ gyártására és telepítésére vonatkozó adatokat minden esetben az írásos megrendelőlap tartalmazza, e téren a weboldalon feltüntetett információk irányadóak, de nem jelentenek kötelezettséget Vállalkozóra nézve. Az Ajtó-Betörésvédelem Kft. ezúton is kizár minden felelősséget, amelyek ezen weboldalak közvetett, vagy közvetlen felhasználása nyomán keletkeznek.

Személyes adatait, amelyekre az Ajtó-Betörésvédelem Kft. weboldalain tett látogatásakor szert teszünk, bizalmasan és csak a törvényi rendelkezések szerint kezeljük. Az adatvédelem és az információbiztonság üzletpolitikánk részét képezi. Az Ajtó-Betörésvédelem Kft. az Ön személyes adatait az Ön felhatalmazása nélkül harmadik személynek nem adja át.

Az Ajtó-Betörésvédelem Kft. biztonsági intézkedéseket hoz, hogy az Ön általunk kezelt adatait manipulációk, veszteség és rombolás ellen, vagy jogosulatlan személyek, illetve jogosulatlan közzététel ellen védjük. Biztonsági intézkedéseink megfelelnek a műszaki fejlődésnek.

Kérjen árajánlatot egyszerűen!

Ők már bennünket választottak