Évente átlagosan 50 000 regisztrált betörés
DTP biztonsági ajtó mellett 0 betörés

Környezettudatos gondolkodás a biztonsági ajtó gyártásakor

A környezettudatos biztonsági ajtó gyártás alapelvei

Az Ajtó-Betörésvédelem Kft. az ott dolgozó munkatársak személyes értékrendjének köszönhetően már a kezdetektől fogva szem előtt tartotta a környezetvédelmi szempontokat a biztonsági ajtó gyártás terén. 2004 elején, a minőségbiztosítási rendszer kidolgozásakor az ezzel kapcsolatos tudnivalókat a cég vezetősége belső szabályzat kiadásával is megerősítette annak érdekében, hogy az új munkatársak azonnal a bevált gyakorlatot alkalmazhassák saját munkakörükben.

A környezettudatos működés legfontosabb eleme a felhasznált alapanyagok kiválasztása, ezért a felületkezelésekhez felhasznált alapozók, festékek, lazúrok, pácok és lakkok terén minden esetben figyelembe vesszük azok környezetkárosító hatásait is. Ezen anyagok tárolása és megsemmisítése is természetesen az előírásoknak, illetve sok esetben az annál szigorúbb belső szabályozásnak megfelelően történik.

A biztonsági ajtó gyártási technológiák terén is törekszünk környezetbarát eljárásokat alkalmazni, bár bizonyos tevékenységeknél sajnos elkerülhetetlen, hogy veszélyes anyagokkal dolgozzunk.

Sokkal nagyobb a mozgásterünk az útvonaltervezéseknél, amely mind az anyagbeszerzés, mind a telepítési utak körültekintő megtervezése által egyszerre eredményez költséghatékony működést és környezetbarát munkavégzést.

Környezetvédelmi programunk részét képezi az is, hogy megrendelőink részére biztosítjuk a cserélt ajtó elszállítását. Ezzel nemcsak vevőink kényelmét növeljük, hanem az ajtó­k üzembe szállításával és szakszerű, az újrahasznosítás szempontjait is figyelembe vevő szétszerelésével a környezetszennyezést is minimalizáljuk.

A szelektív hulladékgyűjtést az emberek sok esetben csak otthonukban valósítják meg, számunkra ez munkahelyünkön is természetes velejárója életünknek. A kibontott ajtó­k alkotóelemeinek megfelelő hasznosítása is ehhez kapcsolódik.

Kérjen árajánlatot egyszerűen!

Ők már bennünket választottak