Évente átlagosan 50 000 regisztrált betörés
DTP biztonsági ajtó mellett 0 betörés

Szakképzés, szakmai gyakorlat a biztonsági ajtó gyártás terén

Szakképzés a biztonsági ajtó gyártó üzemében

Az Ajtó-Betörésvédelem Kft. erkölcsi kötelezettségének érzi, hogy a biztonsági ajtó­ gyártás terén felgyülemlett tapasztalatait és az alkalmazott technológiai ismereteket a szakképzésben résztvevő tanulók rendelkezésére bocsássa annak érdekében, hogy a szakmai utánpótlás a jövőben is megfelelő színvonalú legyen.

Kiemelten fontosnak tartjuk a képzési programokban a gyakorlati oktatás szerepét, ezért cégünk attól függetlenül folyamatosan biztosít az elméleti oktatáson sikeresen teljesítők részére szakmai gyakorlatot, hogy az adott területen aktuálisan szükség van-e humánerőforrás-bővítésre.

A szakmai gyakorlat folyamata

A jelentkezés benyújtására ki­zár­ólag e-mailen, az info@dtp.hu címen van lehetőség önéletrajz megküldésével, valamint kérjük a képző intézmény és a képzés pontos megnevezését, az elméleti vizsgák eredményeit, valamint a szakmai gyakorlat tervezett időpontját és intervallumát.

  • A beérkező pályázatokat 15 napon belül elbíráljuk és a megadott értesítési címen tájékoztatjuk a jelentkezőket döntésünkről.
  • Sikeres pályázat esetén az első napon munka- és tűzvédelmi oktatásra kerül sor, majd az üzem bejárását követően az adott szakterülettől függően 2-4 órás elméleti áttekintésre kerül sor, mely keretein belül kifejezetten a cégünk által alkalmazott biztonsági ajtó­ gyártási technológia részletes bemutatása és a következő napok beosztásának ismertetése történik meg.
  • A szakmai gyakorlat során kéthetente biztosítunk konzultációt, melyen részünkről a tanuló átfogó értékelésére kerül sor, melytől függően alakítjuk ki a következő időszak testreszabott képzési programját.
  • A nálunk töltött gyakorlat végén összegző értékelést adunk, valamint amennyiben az együttműködést kölcsönösen eredményesnek ítéljük és a középtávú hr-gazdálkodási céljaink között szerepel az adott területen szakember gárdánk bővítése, úgy álláslehetőséget ajánlunk.

A jelentkezéshez sok sikert kíván az Ajtó-Betörésvédelem Kft. vezetősége.

Kérjen árajánlatot egyszerűen!

Ők már bennünket választottak