Évente átlagosan 50 000 regisztrált betörés
DTP biztonsági ajtó mellett 0 betörés

Biztonsági ajtók kültéri szigeteléssel

Ha olyan biztonsági ajtót szeretne, mely kültéri környezettel van kapcsolatban, és ezáltal különböző időjárási hatások érhetik, akkor a kültéri szigeteléscsomagunkat ajánljuk. Ennek segítségével biztosítható, hogy a lakás a téli időszakban sem fog hőt veszíteni és kihűlni. DTP biztonsági ajtóink kültéri szigeteléscsomagja hő- és hangszigetelést is tartalmaz, így biztos lehet benne, hogy nyugalma háborítatlan marad. 

A kültéri szigetelés ideális választás családi házakba, illetve függőfolyosóról nyíló lakásokba szerelendő ajtók esetében. A DTP biztonsági ajtókkal nem csak a megfelelő hő- és hangszigetelés biztosított, hanem a kiemelkedő betörésvédelem is. Az általunk gyártott biztonsági ajtók MABISZ 1 (RC5) tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely igazolja a lakossági felhasználásra ajánlott legmagasabb szintű betörésvédelmet. DTP biztonsági ajtajához praktikus kiegészítőket is rendelhet, melyekkel tovább növelheti annak védelmi szintjét. 

A kültéri szigetelést olyan biztonsági ajtó esetében alkalmazzuk, ahol a külső oldalon téli időszakban akár fagy is lehet. Amennyiben az ajtó külső és belső oldalán nagy hőmérséklet-különbség alakul ki, a tokszerkezetben lévő hőhidak miatt páralecsapódás, extrém esetben páracsepegés fordulhat elő, a szigetelés mértékétől függetlenül, így hideg időszakban is meg kell oldani a lakás szellőzését, illetve párátlanítását.

Kültéri ajtók esetében előtető alkalmazása mindenképpen szükséges abban az esetben, ha az ajtó csapadékkal érintkezhet, attól nem védi kellő képpen az épület.

A kültéri szigeteléssel ellátott biztonsági ajtók felhasználási területei: családi házak, függőfolyosóról nyíló lakások.

 Kültéri ajtó­szigetelés-csomag
Gumiprofilos szigeteléstartalmazza
Ajtó­lap-szigeteléstartalmazza
Tokszigeteléstartalmazza
Hőszigetelési értékK=1,1 W/m2K
Hangszigetelési értékRw=42dB
Bruttó ár (egys­zár­nyú ajtó esetén)34 000 Ft

További gumiprofilos szigetelésTovábbi gumiprofilos szigetelés (opcionális)

A DTP biztonsági bejárati ajtó tokjában elhelyezkedő 15 mm széles gumiprofilos szigetelés (mely megtalálható a lépcsőházi- és kültéri szigeteléscsomagban is) mellett lehetőség van további gumiprofilos szigetelés rendelésére is. Ez a gumiprofil a belső ajtóburkolat és az ajtószárny acélkeretének illesztésénél helyezkedik el körben, mind a négy oldalon.

Kérjen árajánlatot egyszerűen!

Ők már bennünket választottak