Infovonal: +36 20 228-6002 | Email: info@dtp.hu

Évente átlagosan 50 000 regisztrált betörés
DTP biztonsági ajtó mellett 0 betörés

Miért a DTP biztonsági bejárati ajtó?

A biztonsági bejárati ajtó előnyei

A biztonsági bejárati ajtóra vonatkozó garancia

  • 10 év garancia a mechanikai védelemre, az átrozsdásodás ellen
  • 5 év garancia a zárra
  • 2 év általános garancia
  • 1 év garancia az elektromos eszközökre

A biztonsági bejárati ajtó szinterezett ­tok és ajtó­szárny-kerete

Alapáron 190 szín (RAL K7) közül választhatja ki a biztonsági ajtó tokjának és az ajtó­szárny keretének színét. A fa hatású sík biztonsági bejárati ajtó burkolat 180-féle mintából választható, természetes alapanyagokból préselt ajtó­borítás, mely alapáron biztosítja DTP biztonsági ajtó elegáns megjelenését. Felülete laminált bevonatú, mely megvédi a biztonsági bejárati ajtó ­borítását a sérülésektől.

Biztonsági bejárati ajtó egyéni kialakítással

Az ajtó­burkolatok és a kiegészítők terén a hazai gyártók megítélésünk szerint nem fektetnek kellő hangsúlyt széles választék biztosítására. A megrendelők igényeinek maradéktalan kiszolgálása érdekében a DTP biztonsági ajtó borítása 87 127 476 745 variációból választható (ötféle burkolat, sokféle felület, számos kazettázási lehetőség különböző marásprofilokkal), nem számítva az üvegezéssel kialakítható változatokat és a kiegészítők nyújtotta további lehetőségeket.

Biztonsági bejárati ajtó minőségi kiegészítőkkel

Az ajtó­burkolat mellett kiemelt figyelmet fordítunk a kiegészítők megválogatására is. A DTP biztonsági bejárati ajtó­t alapesetben olasz formatervezésű és gyártású Maestro kilincsekkel szereljük, amik réz, króm és matt króm (inox) kivitelben állnak megrendelőink rendelkezésére. A különlegességek kedvelői a világhírű GHIDINI® széles kilincs kínálatából is választhatnak. A biztonsági ajtónál gyakran választott kiegészítő az ajtó­szám és a kukucskáló, valamint a kopogtató, a küszöbborítás és a rúgólemez is, melyek réz, króm és matt króm (inox) kivitelben rendelhetők.

Biztonsági bejárati ajtó egyedi méretben

Bejárati ajtó­k cseréjénél elsődleges szempont, hogy az ajtó környezetét a legkisebb mértékben érintse annak cseréje. Ennek megfelelően az Ajtó-Betörésvédelem Kft. kizárólag egyedi méretű biztonsági ajtó­t gyárt és telepít annak érdekében, hogy a szükségesnél nagyobb biztonsági bejárati ajtó alkalmazása esetén mindenképpen felmerülő falbontás, valamint a meglévőnél kisebb új ajtó­k szerelésekor szükséges falazás vagy betonozás elkerülhető legyen.

A korábbi ajtó bontásának, valamint a DTP biztonsági ajtó telepítésének következtében esetlegesen felmerülő szakipari munkákat (vakolatjavítás, festés, tapétázás, hideg és meleg burkolás stb) az Ajtó-Betörésvédelem Kft. nem vállalja, mivel ez nem tartozik a nyílászárógyártó és -forgalmazó cégek, így cégünk profiljába sem. E munkák elvégzésére cégünkön kívülálló szakembereket tudunk ajánlani, akik a telepítést követően tudják a munkát felmérni és rövid határidővel elvégezni.

Bővebben a Biztonsági ajtó/Méretek menüpontban.

Biztonsági bejárati ajtó körbe­zár­ódó kivitelben

A valódi biztonsági ajtó­nál követelmény, hogy azok zár­t állapotban mind a négy oldalon védett legyen, ezért a DTP biztonsági bejárati ajtó­k mindegyike rendelkezik e tulajdonsággal.

Bővebben a Biztonsági bejárati ajtó/Biztonsági jellemzők/Zár­ódási irányok menüpontban.

Biztonsági bejárati ajtó trezor­zárrendszerrel

Tekintettel arra, hogy működési elvükből adódóan a cilinderes zár­ak – árfekvéstől függetlenül – nem nyújtanak megfelelő szintű biztonságot, a DTP biztonsági ajtó­t CISA® márkájú kéttollú kulcsos trezor­zárrendszerrel látjuk el.

Bővebben a Biztonsági ajtó/Biztonsági jellemzők/CISA® biztonsági trezor­zár menüpontban.

Biztonsági bejárati ajtó átprogramozható trezor­zár rendszerrel

Minden esetben javasoljuk a fenti trezor­zár azon típusát, amely lehetővé teszi, hogy kulcselhagyás vagy- lopás esetén a zár átprogramozható egy új kulcskészletre zár­csere és ajtó­szétszerelés nélkül (természetesen a régi kulcskészlet ki­zár­ásával egyidejűleg).

Biztonsági bejárati ajtó tok és ajtó­keret

Hiába bármilyen biztonságos egy zár­szerkezet, ha a biztonsági bejárati ajtó tokja vagy a nyíló szárny nem kellően masszív, ezért a DTP biztonsági ajtó­ minden esetben legalább 2 mm falvastagságú idom­acél elemekből készülő ajtó­tokkal és ajtó­kerettel, valamint az ajtólapban elhelyezett, maximum 10×30 cm-es osztású, 10×10 mm-es négyszögacélból készülő rácsszerkezettel és a támadási oldalon a nyíló rész idom­acél keretéhez hegesztett, teljes felületét beborító, legalább 1,5 mm vastag acél páncél­lemezzel rendelkezik. Mindemellett az általunk kifejlesztett biztonsági bejárati ajtó zár­t tokrendszere az acél­küszöböt szerves részeként tartalmazza, így még erősebb a tokszerkezet és a küszöbnél is ellátható gumiprofilos szigeteléssel.

Bővebben a Biztonsági ajtó/Biztonsági jellemzők/Acél­szerkezet menüpontban.

Biztonsági bejárati ajtó világítóablakkal

Sok esetben a biztonsági ajtó fölött elhelyezésre kerülő ablakot egyszerűen ráépítik a biztonsági ajtó­ra, illetve fa tokot vagy keretet alkalmaznak. Természetesen ezzel még egy tökéletes biztonsági ajtó védelmi szerepére is megsemmisítő hatást lehet gyakorolni, hiszen az ajtó fölötti terület elegendő egy betörés megvalósításához. Cégünk ezért minden esetben a biztonsági ajtó tokjával egybeépített idom­acél szerkezetet használ a világítóablakok kialakításánál is.

Bővebben a Biztonsági ajtó/Kiegészítők/Felülvilágító ablak menüpontban.

Biztonsági bejárati ajtó külső toktakarással

A biztonsági bejárati ajtó ­tokjának rögzítése a falba mélyen benyúló acél rudakkal történik, azonban ezek – amennyiben hozzá lehet férni – bár rendkívül időigényesen és nagy hanghatással is, de átvághatók. Az Ajtó-Betörésvédelem Kft. a DTP biztonsági ajtó­k beépítésekor ezért az ajtó­tok és a fal illeszkedésénél szintén 2 mm falvastagságú, a tokhoz speciális ragasztóval rögzített idom­acél takarást alkalmaz, a tok mindhárom oldalát teljes hosszában ellátva ezzel.

Biztonsági bejárati ajtó páncél­lemezzel

Bár a fa ajtó­burkolatokat is időigényes megbontani, a DTP biztonsági ajtó­kat a külső oldalon az idom­acél kerethez hegesztett, a biztonsági ajtó teljes felületét beborító páncél­lemezzel látjuk el.

Bővebben a Biztonsági ajtó/Biztonsági jellemzők/Páncél­lemez menüpontban.

Biztonsági bejárati ajtó – 5 mm vastag páncéllemezzel a zár előtt

A DTP acél biztonsági ajtó acélszerkezete ellenáll az erőszakos behatolásnak, trezorzár-rendszere ugyanis a támadási oldal felől egy speciális ötvözetű pajzzsal lett ellátva.
A teljes ajtófelületet beborító páncéllemezen kívül pedig egy, szintén az idomacél szerkezethez hegesztett, 5 mm vastag edzett acél páncél található, amelynek elülső felére egy különösen biztonságos, 2 milliméteres mangánacél védőlemez is került. Ugyanis a mangánnal ötvözött acél keménysége és olvadáspontja nagyságrendekkel magasabb, mint az ötvözetleneké. Fúrási kísérlet esetén a fúrószár hamarabb lágyul meg, mint a mangánacél lemez – így a fúró éle egyszerűen kicsorbul.

Bővebben a Biztonsági ajtó/Biztonsági jellemzők/Páncél­lemez menüpontban.

Biztonsági bejárati ajtó nagy teherbírású zsanérokkal

biztonsági ajtó­ nagy teherbírású zsanérokkal van ellátva, ezért nincs szükség csak két zsanérra, melyek terhelhetősége többszörösen meghaladja a MABISZ által előírt szintet, valamint könnyebb állíthatóságot tesznek lehetővé.

Biztonsági bejárati ajtó gumiprofilos szigeteléssel

A biztonság és esztétikum mellett a harmadik legfontosabb szempont az ajtó­k hő- és hangszigetelése. Ennek érdekében a DTP biztonsági bejárati ajtó­ minden esetben a tokkal egybeépített acélküszöbbel készül, ezáltal a gumiprofilos szigetelés a biztonsági ajtó alsó oldalán is végig elhelyezhető.

A biztonsági bejárati ajtó gyártási méretvételezése

Annak érdekében, hogy a telepítésnél a lehető legkisebb eséllyel merüljön fel komplikáció, az Ajtó-Betörésvédelem Kft-nél a gyártási méretvételezést a gyártásban résztvevő szakemberek külön munkafázisban végzik el.

A kibontott ajtó elszállítása

Tekintettel arra, hogy a kibontott ajtó­kra a megrendelők nem tartanak igényt, sőt, a legtöbb esetben problémát okoz azok elhelyezése, a régi ajtó elszállítása DTP biztonsági bejárati ajtó­ telepítésekor történik.

Kérjen árajánlatot egyszerűen!

Ők már bennünket választottak