Évente átlagosan 50 000 regisztrált betörés
DTP biztonsági ajtó mellett 0 betörés

Biztonsági ajtó vállalási határidő, fizetési ütemezés

A DTP biztonsági ajtó vállalási határideje

Az Ajtó-Betörésvédelem Kft. a fahatású sík burkolattal rendelt DTP biztonsági ajtók egyedi gyártását és telepítését általános esetben a megrendeléstől számított 15-25 munkanap átfutással, más típusú borítással ellátott DTP biztonsági ajtóknál a megrendeléstől számított 20-30 munkanap átfutással, üveges, kétszárnyú, vagy fix panellel kiegészített ajtóknál 25-35 munkanap átfutással teljesíti, a megrendelt betörésvédelmi eszközök típusától és az ajtók felszereltségétől függően.

A vállalási határidő módosulhat, amennyiben az adott megbízás teljesítéséhez szükséges speciális anyagok vagy tartozékok nem állnak időben rendelkezésre, illetve az ajtó(k) telepítésének körülményei nem biztosítottak (pl. kültéri ajtóknál az időjárási viszonyok). 

Erről a változásról a gyártó a megrendelőt haladéktalanul tájékoztatja.

A DTP biztonsági ajtó fizetési ütemezése

DTP biztonsági ajtó megrendelésére a felméréskor a helyszínen készpénzben, vagy átutalással fizetendő előleg átadásával, valamint az írásos megállapodás aláírásával van lehetőség. A biztonsági ajtó telepítése előre egyeztetett időpontban, a fenti határidő szerint történik. A fennmaradó összeg a biztonsági ajtó átadás-átvételekor a helyszínen készpénzben vagy átutalással kerül kiegyenlítésre.

Biztonságiajtó előleg fizetéseBiztonsági ajtó készpénzes fizetése eseténBiztonsági ajtó átutalásos fizetése esetén
1 millió Ft bruttó értékhatárig30% előleg50% előleg
1 millió Ft bruttó értékhatár fölött50% előleg70% előleg

Vállalási díjaink Budapesten és a 0. kilométertől számított 30 km-es vonzáskörzetében minden esetben tartalmazzák a következőket:

  • Megrendelésfelvétellel egybe kötött gyártási méretvételezés
  • Biztonsági ajtó egyedi gyártástechnológiai tervezése
  • Gyártás
  • Szállítás
  • Régi ajtó bontása
  • Új biztonsági ajtó telepítése
  • Igény szerint a régi ajtó elszállítása
  • Akár 10 év garancia

Az árlistában és weblapunk egyéb oldalain feltüntetett árak az ÁFA-t tartalmazzák.

Biztonsági ajtó – Garancia, kiszállási díj, telephelyi átvétel

DTP biztonsági ajtó – Garancia 

A DTP biztonsági ajtó telepítésekor a számlával egyidejűleg garanciakártya kerül átadásra. A garancia érvényesítésére minden esetben a garanciakártya és a megállapodás felmutatásával van lehetőség. A garanciakártya minden esetben tartalmazza, hogy a garancia milyen jellegű meghibásodásokra terjed ki.
 
A DTP biztonsági ajtó­ra a következő garanciális feltételek vonatkoznak:
10 év garancia a mechanikai védelemre, az átrozsdásodás ellen, az alaktartóságra, a hő- és hangszigetelő képességre
5 év garancia a fő zárra
2 év általános garancia (beleértve az ajtó környezetéhez javasolt ajtóburkolatokat és a fő zártól eltérő zárakat)
1 év garancia az elektromos eszközökre (digitális kitekintő, ujjlenyomat- és kártyaolvasó, digitális másodzár)
 
A garanciális javításokra azok jellegétől függően a lehető legrövidebb időn belül, de legfeljebb a mindenkori vállalási határidőnek megfelelően kerül sor.
 
A korábbi ajtó bontásának, valamint a DTP biztonsági ajtó telepítésének következtében esetlegesen felmerülő  szakipari munkákat (vakolatjavítás, festés, tapétázás, hideg és meleg burkolás stb) az Ajtó-Betörésvédelem Kft. nem vállalja, mivel ez nem tartozik a nyílászárógyártó és -forgalmazó cégek, így cégünk profiljába sem.
A további szakipari munkák elvégzésére cégünkön kívülálló szakembereket tudunk ajánlani, akik a telepítést követően tudják a munkát felmérni és rövid határidővel elvégezni.

DTP biztonsági ajtó – Kiszállási díj

Helyszíni méretvételezésre csak a megrendelés megkötésével együtt van lehetőség.

Vállalási díjaink Budapesten és a 0. kilométertől számított 30 km-es körzetében a biztonsági ajtó felmérés, a gyártási méretvételezés, valamint a telepítés költségét is magába foglalják. Agglomeráción kívüli munkáknál árainkhoz a 0. km-től számított 30. km-től bruttó 350 Ft/km kiszállási díj járul az oda- és visszaútra egyaránt, mely a felmérésre és a szerelésre egyaránt vonatkozik.

DTP biztonsági ajtó – Telephelyi átvétel

Biztonsági ajtóink szerelési szolgáltatás nélkül, telephelyi átvétellel is megrendelhetők. 

Telephelyi átvétel esetén a Megrendelő külön kérésére az üzemünkben munkatársaink légbuborékos csomagoló fóliával látják el az ajtót, valamint széleire karton papír borítást tesznek az esetleges szállítási sérülések elkerülése érdekében. A csomagolás kizárólag a szállítóeszközbe és a szállítóeszközből történő rakodáskor, illetve a telepítési helyszínre történő átmozgatáskor védi az ajtót, tehát a szállítóeszközben, a szállítás időtartamára vonatkozó megfelelő rögzítés minden esetben a Megrendelő vagy – fuvarozó cég esetén – a szállító feladata.

Csomagolás díja: 15 000 Ft/ajtó

Kérjen árajánlatot egyszerűen!

Ők már bennünket választottak